Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ VFT

19/12/2013 20:25

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες όλων των αγώνων :

 


Τα άλμπουμ ενημερώνονται σταδιακά. Η ενημέρωση θα ολοκληρωθεί την 20/12/2013.ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ VFT

02/12/2013 10:50

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ VFT
 

Α. ΜΠΛΟΥΖΑ ODLO ΑΝΔΡΩΝ


1. ΦΟΛΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΩΫΣΗΣ
2. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
4. ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
5. ΖΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
6. ΓΚΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΔΑΜ
8. ΠΕΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10. ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11. ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12. ΧΑΛΒΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β. ΜΠΛΟΥΖΑ ODLO ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. NAGELE GABBY
2. McCOY RANNELLE
3. ΓΕΡΑΡΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
4. ΠΥΡΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
5. ΜΩΫΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
6. ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑΤΑΛΥ
7. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
8. ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
9. ΦΕΤΑΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
10. ΑΡΣΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
11. ΚΟΥΜΠΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
12. ΠΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

Γ. ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΓΡΑΝΑΖΙ»

1. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
2. ΚΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δ. ΠΑΓΟΥΡΙΑ

1. ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2. ΝΤΑΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
3. ΤΣΙΜΠΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
5. ΓΑΖΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΑνακοίνωση

02/12/2013 10:49

Πραγματοποιήθηκε την 28/11/2013 η κλήρωση των δώρων για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης VFT. Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι τυχεροί και οι τυχερές της κλήρωσης. Τα δώρα είναι 12 μπλούζες ανδρικές της ODLO, 12 μπλούζες γυναικείες ODLO, 5 παγούρια νερού και 3 δώρα από το κατάστημα Γρανάζι της Δράμας.Ανακοίνωση

02/12/2013 07:44

Η διοργάνωση VFT θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα τον νεότερο και μεγαλύτερο αντίστοιχα, σε ηλικία αθλητή του αγώνα VFUT που έλαβε μέρος και τερμάτισε τον συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης παρέχει και μια δωρεάν συμμετοχή για την διοργάνωση 2014 σε όποιον από τους αγώνες επιθυμούν. Οι αθλητές αυτοί είναι: Νεότερος σε ηλικία αθλητής ο Ράιος Γιώργος και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ο Τσιρίκας Απόστολος.Φωτογραφίες NTR και VFUT 2013 /Photos NTR & VFUT 2013

20/11/2013 11:05

Στα παρακάτω link μπορείτε να δείτε αλλα και να κατεβάσετε τις φωτογραφίες των αγώνων NTR και VFUT σε μεγάλη ανάλυση.

Please find bellow the links for the photos from the NTR & VFUT races:

NTR_2013_100km: http://sdrv.ms/1apsUzl
VFUT_2013_160km: http://sdrv.ms/I1b0skΕνημέρωση

17/11/2013 16:56

Στα αποτελέσματα των αγώνων, μπορείτε να κατεβάσετε τις λίστες σε μορφή excel.

Απευθείας link:  http://paranestivft.com/newresults.aspxΕνημέρωση...

17/11/2013 16:45

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί o τρόπος παροχής δωρεάν φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση απο τους αγώνες VFUT, NTR και PP από την εταιρεία go-mrp. Μια παροχή της διοργάνωσης VFT. Επίσης θα ανακοινωθεί κι ο τρόπος λήψης των βεβαιώσεων συμμετοχής στη διοργάνωση VFT για τους εθελοντές.Ενημέρωση..

17/11/2013 16:43

Παρελθόν αποτελεί η 7η Διοργάνωση των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου ή Virgin Forest Trail (V.F.T), οι αγώνες της οποίας έληξαν στις 27 Οκτωβρίου 2013, με μεγάλη επιτυχία.
Η Διοργάνωση V.F.T μετρά επταετή συνεχή επιτυχή παρουσία στους ορεινούς μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους αγώνες της χώρας. Με επτά (7) διαφορετικούς αγώνες στο πρόγραμμα της, για όλες τις απαιτήσεις, με πάνω από 700 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, με πάνω από 650 εθελοντές, με 19 Σταθμούς Τροφοδοσίας, με διάρκεια τριών ημερών και αθλητές από 21 χώρες.
Επίσης με διαδρομές σε ακραία γεωγραφικά όρια, με δύσκολη έως προβληματική οδική πρόσβαση, με ανύπαρκτο τηλεφωνικό δίκτυο και παντελή έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλούς Σταθμούς Τροφοδοσίας.
Η Διοργάνωση παρ’ όλες αυτές τις δυσκολίες πασχίζει με τη βοήθεια και συνδρομή των υπέροχων εθελοντών και ακούραστων εθελοντικών οργανώσεων και διασωστικών ομάδων που σε πολλές των περιπτώσεων υπερβάλλουν εαυτόν, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων. Θέτει δε ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στη διοργάνωση, αθλητών/τριων, εθελοντών, συνοδών, επισκεπτών. 
Επίσης καταβάλλει άοκνες προσπάθειες για την φιλοξενία των αθλητών στους χώρους που τις παραχωρούνται. 
Η Διοργάνωση κατά την προσφιλή της τακτική κατέγραψε τις υποδείξεις, παρατηρήσεις και τις προτάσεις που τις υποβλήθηκαν είτε κατ’ ιδίαν είτε στα διάφορα φόρα κοινωνικής δικτύωσης και αφού επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα θα προβεί σε ανακοινώσεις. 
Όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα σκληρές μάχες έγιναν σε όλους τους αγώνες για τις πρώτες θέσεις. Στον VFUT η συγκλονιστική μάχη Κουρκουρίκη – Μαυρίκιου για τη πρώτη θέση, αλλά και στον NTR η μάχη για τις τρεις πρώτες θέσεις. Συγκινησιακές στιγμές πρόσφερε και η στιγμή του τερματισμού για όλους τους αθλητές και αθλήτριες. Το κλάμα και η χαρά αντάμα. Θα ήθελα να ξεχωρίσω την συγκίνηση του Γιάννη Κουρκουρίκη, το χιούμορ του Χρήστου Μαυρίκιου, τον αυθορμητισμό του Μωυσή Φωλτόπουλου, αλλά και το κλάμα του καταπληκτικού Γρηγόρη Δούγαλη, καθώς και το βλέμμα ικανοποίησης πληθώρας αθλητών για την επίτευξη του προσωπικού τους στόχου κατά τον τερματισμό. 
Να εκθειάσω τις προσπάθειες όλων των αθλητών/τριων, που πάλεψαν για έναν καλλίτερο χρόνο, για μια θέση στην κατάταξη. Να ξεχωρίσω το ήθος και τη στάση καταξιωμένων αθλητών/τριων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους. Να συγχαρώ όλους εσάς που νικήσατε το κρύο, τη νύστα, τις φοβίες, την κούραση σας και εκείνον τον «άλλον εαυτό».
Πέρα απ’ όλα αυτά θα ήθελα να σταθώ στη στάση μιας απλής γυναίκας (κα Ρούλα) που τερμάτισε μέσα στις αγκαλιές των δικών της και το κλάμα της κόρης της, τα 10 χιλιόμετρα (ΝΤ) δηλώνοντας: «Εγώ αγόρι μου δεν έχω τρέξει στη ζωή μου πάνω από 100 μέτρα, έχω δύο κατεστραμμένα γόνατα και αρκετά κιλά. Το έκανα για να δείξω στα παιδιά μου ότι αν υπάρχει θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα». Η μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης. 
Εκ μέρους μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, γνωστούς και αγνώστους, που με την παρουσία σας και την συμβολή σας, μας βοηθήσατε να φέρουμε εις πέρας για άλλη μια φορά αυτή τη διοργάνωση. Τα μικρά παιδιά που συνόδευαν τους αθλητές στον τερματισμό, τον απλό εθελοντή, τις οργανωμένες εθελοντικές και διασωστικές ομάδες, που σε δύσκολες συνθήκες και επί πολλές ώρες, προσπάθησαν για το καλλίτερο, τους χορηγούς, τους επίσημους φορείς και συνδιοργανωτές.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή και τους στενούς συνεργάτες, για την πολύμηνη συνεργασία και έναν - έναν ξεχωριστά: Τον φίλο και συνεργάτη υποστράτηγο ε.α Στέλιο Μελησσινό, τον φίλο και συνεργάτη Σπύρο Ξανθόπουλο, τον φίλο και συνεργάτη Θανάση Πεταλά, τον άοκνο φίλο Λάμπη Ευμοιρίδη, την ευρηματική φίλη Εύη Τζίμου, τον πανταχού, φιλότιμο, εργατικό, Μιχάλη Παρλόγλου, που προσπάθησε να ανταποκριθεί με τα μέσα που διέθετε στις περισσότερες των απαιτήσεων, τον άνθρωπο που μας δυσκόλεψε φέτος Κώστα Τσεντίδη, την υπομονετική και μεθοδική Όλγα Παπαδημητρίου, την δυναμική Σοφία Κεμετζετζίδου και τη βοηθό της Βαρβάρα Ιστίκογλου με τον φοβερό τύπο που έγραψε με το αυτοκίνητό του πάνω από 600 χιλιόμετρα Θόδωρο, τις αγαπητές φίλες και με μεγάλη εμπειρία Λένα Τσεπίδου και Θέλξη Μποζίδου, τον επιστήμονα της παρέας και με άλλα κύρια ενδιαφέροντα φέτος Κλεάνθη Ξενιτίδη ,τον Θοδωρή Μίχου για τη συνεργασία, την Πάτυ Κωνσταντινίδου.
Επίσης τον Κώστα Ταχτσίδη που ήταν δίπλα μου το τριήμερο των αγώνων, τη βοηθό στη γραμματεία Λίτσα Συρόπλη, τους ιδιαίτερα φιλότιμους Δημήτρη Αλεξιάδη και Γιώργο Δρακούλη. Τα ξενοδοχεία Nessos και Φιλοξένεια για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. 
Παράλειψη θα ήταν να μην αναφέρω τη στάση της Αλίκης Σωτηριάδου και τη βοήθεια που πρόσφερε σε μένα προσωπικά αλλά και στην ομάδα Les Trailers φέτος.
Με εκτίμηση
Παπαδόπουλος Μιχαήλ.Φωτογραφίες VFT 2013

11/11/2013 19:51

Φωτογραφίες VFUT 2013VFT 26-10-2013 106Km. Πέρασμα αθλητών πριν το σταθμό της Σίλλης. (1)

11/11/2013 19:33


 1 2 3 4 5  ... Τελική