Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

    ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΤΟΣ:
    ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016

Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής

01/06/2011 00:00

Συντάχθηκε απο τον/την Οργανωτική Επιτροπή 

20110407.jpgΣτη Νομαρχία Δράμας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/4/2011 κ ώρα 18.00, η πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου (Virgin Forest Trail ) 2011 με φορείς, εθελοντικές οργανώσεις, ανεξάρτητους εθελοντές και με εκπροσώπους των Ειδικών Σχολείων του Νομού με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης. 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Π.Ε. Δράμας, της Διεύθυνσης Δασών και του Δασαρχείου Δράμας, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, της 165 ΜΒΠ-ΠΕΠ, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου, της Λέσχης Καταδρομέων Ν. Δράμας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας, της Οικολογικής Κίνησης Δράμας, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Ν. Δράμας, του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Δράμας, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δράμας, του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής και του ΚΕΔΔΥ Δράμας, επίσης παρόντες ήταν ο σαξοφωνίστας των αγώνων κ. Αθανασιάδης Γεώργιος και ο κ. Διβανίδης Ανέστης, γυμναστής των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, υπεβλήθησαν προτάσεις και παρατηρήσεις από τις παλαιότερες διοργανώσεις. 

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για την ουσιαστική συμμετοχή όλων των οργανώσεων και φορέων, η οποία αποτελεί εχέγγυο για την άρτια και ασφαλή πέμπτη διοργάνωση των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2011. 

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου VFT 1 Τελική