Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

    ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΤΟΣ:
    ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016

Δελτίο τύπου συνάντησης εθελοντικών οργανώσεων, φορέων και μεμονωμένων εθελοντών VFT 2014

18/06/2014 07:56

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας, συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων, φορέων και μεμονωμένων εθελοντών υποστήριξης των αγώνων βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, Virgin Forest Trail 2014, με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι από φορείς και εθελοντικές οργανώσεις των Νομών Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης καθώς και πάρα πολλοί μεμονωμένοι εθελοντές.

 Μετά από σύντομο χαιρετισμό του κ. Μιχαήλ Παρλόγλου, Αντιδημάρχου Δήμου Παρανεστίου και της εκλεγείσας Δημάρχου Παρανεστίου κ. Αλεξάνδρας Μαρίνας Σωτηριάδου, πραγματοποιήθηκε προβολή του διαφημιστικού σποτ του VFT 2014 και έγινε παρουσίαση των διαδικτυακών σχολίων των επισκεπτών της ιστοσελίδας του αγώνα. Η επιτροπή αγώνων ενημέρωσε τους εθελοντές για τα καθήκοντά τους κατά την διεξαγωγή των αγώνων και ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα ασφαλείας και οργάνωσης.

Η Ενιαία Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν με κάθε τρόπο, για μια ακόμη χρονιά, για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν για 8η χρονιά στις 24,25,26 Οκτωβρίου 2014.

Από την Επιτροπή Αγώνων  1 Τελική