Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

  ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΤΟΣ:
  ΛΙΣΤΑ ΝΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016

3η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

23/09/2013 14:25
Στην επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχει κάνει η διοργάνωση VFT.
 1. Έκλεισαν οι εγγραφές για τους  αγώνες VFUT, NTR, Παρανέστιο Μονοπάτι (Ρ.Ρ), με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών.
 2. Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες, Nestos Trail, Άλκιμοι Παίδες και SpecialVFT.
 3. Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής μετακίνησης αθλητών _ συνοδών από Αθήνα _ Λαμία _ Λάρισα _ Θεσ/νίκη με το πρακτορείο Fairways Travel Consultants Μακεδονίας 6, Χαλάνδρι, Αθήνα (Έναντι νοσ/μείου _Υγεία_) Τηλ: 2103211145,2103250067 Fax: 210 3312178
 4. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διαμονής στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης, με προτεραιότητα στους αγώνες VFUT, NTR.
 5. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα διανυκτερεύσουν στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπνόσακο ή σεντόνι
 6. Οι αθλητές και αθλήτριες των αγώνων VFUT και NTR θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αναγκαίο υποχρεωτικό εξοπλισμό, όπως αυτός αναφέρεται στους κανονισμούς των αγώνων (http://www.paranestivft.com/agones.aspx).  Επίσης θα πρέπει να φέρουν προσωπικό κυπελάκι για τον εφοδιασμό τους στους σταθμούς τροφοδοσίας. Φέτος ο υποχρεωτικός εξοπλισμός δεν θα ελεγχθεί κατά την παραλαβή των φακέλων από τη γραμματεία αλλά σε δύο σημεία των αγώνων (VFUT και NTR) με ποινή αποκλεισμού.
 7. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες όλων των αγώνων κατά την προσέλευση τους στη γραμματεία της διοργάνωσης θα πρέπει να έχουν την ιατρική βεβαίωση σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από γιατρό με ημερομηνία 2013 ή αντίγραφο αθλητικού δελτίου με ισχύ το 2013. Φέτος δεν υπάρχει υπόδειγμα ιατρικής βεβαίωσης από τη διοργάνωση.
 8. Τελειώνουν οι εργασίες σήμανσης και καθαρισμού των διαδρομών όλων των αγώνων έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
 9. Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία οργάνωσης των Σταθμών Τροφοδοσίας (ΣΤΕΚ) και των Σημείων Ελέγχου.
 10. Στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι δοκιμές του συστήματος καταγραφής των χρόνων διέλευσης των αθλητών.
 11. Το δασαρχείο Δράμας εξέδωσε την διαταγή απαγόρευση του κυνηγιού στην περιοχή και κατά τις ημέρες τέλεσης των αγώνων VFT.  
 


 1 Τελική